29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (2023)

Ben je op zoek naar de beste tools om de productiviteit van jou en je team te verbeteren? Vandaag kijken we naar de beste tools die beschikbaar zijn voor verschillende use-cases.

Wat is productiviteit voor jou? Of we het nu willen toegeven of niet, we zijn allemaal ervaren uitstellers. Het digitale tijdperk heeft voor een overvloed aan afleidingen gezorgd. Het probleem met productiviteitstools komt ook neer op één enkele factor. Alles is ontworpen voor training van mentale discipline. De tools zijn zo goed als de gebruikers.

Maar het helpt om jezelf te motiveren. En gebruik verschillende soorten productiviteitstools om de juiste voor u te vinden. Lijsten zijn een uitstekend voorbeeld van het trainen van de geest. Wanneer nodig: Door prioriteit te geven aan wat het belangrijkste is (vaak het moeilijkste), kunt u meer gedaan krijgen in minder tijd.

Dit is niet de eerste keer dat we over productiviteit schrijven, we hebben verschillende berichten over dit onderwerp geschreven:

Dit wordt ons eerste bericht over tools die rechtstreeks verband houden met zakelijke en werkgerelateerde taken. De gebieden waar productiviteit kan leiden tot aanzienlijke winsten in uw inkomen en algehele arbeidsvreugde. De geest kan ons voor de gek houden door te denken dat we alles onder controle hebben. Er is veel informatie, maar het is moeilijk om de punten met elkaar te verbinden. Dus waarom zou je het jezelf moeilijk maken? Waarom zou u niet enkele van deze geweldige tools gebruiken?

Laten we eens kijken naar de beste productiviteitstools.

Todoist

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (1)

Wie zei dat takenlijsten dood zijn? Niets is frustrerender dan iets belangrijks op je to-do-lijst te "vergeten". Het dragen van je laptop kan vaak afleidend werken. Dus je laat hem thuis, alleen om te ontdekken dat je een belangrijke taak hebt gemist. Met de groei van digitale media en de toegankelijkheid van mobiele apps, is het absoluut noodzakelijk om een ​​online optie te overwegen om uw takenlijsten op te slaan en te beheren.

Todoist heeft een bloeiend bedrijf dat takenlijstoplossingen biedt voor desktop- en mobiele gebruikers. Schrijf ze op uw desktopcomputer en open ze vanaf elk apparaat; dat is eenvoudig! Als u op gezinsuitstapjes bent of een werkgerelateerd schema hebt. Waarom gebruik je de samenwerkingsfuncties van Todoist niet om anderen uit te nodigen om lid te worden van je lijst? Het is altijd beter om twee koppen bij elkaar te steken om de juiste invalshoek voor een oplossing te vinden. De gebruikersinterface is gestroomlijnd met moderne functies en blijft toch extreem minimalistisch. Precies wat je nodig hebt als het om lijsten gaat. U kunt alle taken die u bij de hand hebt plannen en herschikken. Ontvang meldingen voor hen wanneer het tijd is om aan iets belangrijks te werken.

Met een opmerkingswidget kunt u een enkel idee uitdiepen en aanvullende informatie toevoegen, waaronder documenten en foto's, waarmee u het idee op meer verfijnde manieren kunt verfijnen. Voor Premium-gebruikers is er een functie waarmee Todoist-gebruikers aangepaste labels en filters aan hun lijsten kunnen toevoegen, waardoor het gemakkelijker wordt om door de dingen te bladeren die je hebt bereikt en de dingen die je nog moet doen.

Ga naar beneden

Evernote

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (2)

Lijsten zijn geweldig, ze helpen je gedachten te ordenen en geven je een goed overzicht van wat er gaande is in je leven, maar wat als lijsten niet genoeg zijn om de belangrijkste dingen gedaan te krijgen? Natuurlijk is het schrijven van een traditioneel dagboek een haalbare optie, maar als ondernemer of iemand met veel verantwoordelijkheden. Je hebt iets nodig dat effectief, digitaal en efficiënt is.

Evernote is een vooraanstaand informatiebeheerplatform dat wordt gebruikt door bloggers, ondernemers, journalisten en gewone mensen om zichzelf en hun projecten beter te begrijpen. Of je nu aan het brainstormen bent met collega's, creatieve ideeën opschrijft of feedback verzamelt over een specifiek onderwerp, Evernote geeft je de juiste tools om de klus professioneel te klaren! Schrijf 's avonds inspirerende notities en volg ze de volgende dag op uw smartphone - het is volledig compatibel met elk modern apparaat dat toegang heeft tot een webbrowser of de meest populaire mobiele app-winkels.

Evernote staat bekend als bedrijfsgericht en biedt een overzichtelijk zakelijk platform voor werknemers om samen te werken, te brainstormen en samen te werken aan specifieke onderwerpen. Ingebouwde tools voor het ontdekken en archiveren van inhoud zorgen ervoor dat u nooit meer terug wilt naar de traditionele manier om uw aantekeningen bij te houden.

Ga naar beneden

Trello

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (3)

Met twee geweldige opties die al op de lijst staan, wat zou Trello aan je ervaring kunnen toevoegen als het geen afleiding is? Nou, de aanpak van Trello is anders. Het is een productiviteitstool in whiteboard-stijl waarmee u projecten kunt beheren en efficiënter kunt samenwerken. Het geheime recept ligt in het ontwerp van de borden, die kunnen worden gecategoriseerd, getagd en zelfs aangepast met aangepaste kleuren, zodat je altijd weet aan welke borden (taken) je prioriteit moet geven.

Het is erg populair bij ontwikkelaarsgemeenschappen die voortdurend werken aan het verbeteren van hun software. Kleurenborden kunnen ontwikkelaars helpen bij het identificeren van de belangrijkste taken en ze kunnen reeds voltooide taken toewijzen en beheren. In feite is het een project voor visueel productiviteitsbeheer dat niet zal teleurstellen.

Neem Trello overal mee naartoe, want mooie, moderne apps voor iOS en Android zijn verkrijgbaar in de App Store. Bedrijven zoals Google, PayPal, Adobe en anderen gebruiken Trello om de productiviteit te verhogen. Als je iets weet over de digitale zakenwereld, zouden alleen al deze namen je veel moeten vertellen.

Ga naar beneden

Redacteur Hemingway

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (4)

Ondernemers moeten schrijven, het is een essentieel onderdeel van het zakendoen. Digitale ondernemers brengen zichzelf bijvoorbeeld vaak op de markt via bekende media-publicatieplatforms, wat betekent dat schrijven een vaardigheid is die moet worden verworven. Maar ook als u uw schrijven uitbesteedt, wilt u toch controleren op veelvoorkomende fouten en leesbaarheid. De Hemingway Editor is een online digitale tool die u kunt gebruiken om te zoeken naar veelvoorkomende schrijffouten, verkeerd gespelde woorden en verschillende uitdrukkingswijzen. Als u uw schrijven kunt verbeteren voor een betere leesbaarheid, zal uw publiek meer geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft.

Om je schrijven naar een hoger niveau te tillen. U kunt soms gefrustreerd raken vanwege het enorme aantal suggesties dat deze app biedt. Maar als u eenmaal klaar bent met bewerken, zult u begrijpen dat een beetje poetswerk soms veel kan betekenen voor het produceren van een vriendelijke, professionele tekst.

Ga naar beneden

matrozenlied

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (5)

Als uw bedrijf voornamelijk op afstand is gevestigd, is een productiviteitstool handig, vooral als deze gratis is! Chanty is een spectaculaire oplossing die een "virtueel kantoor" creëert waar iedereen kan zijn. Een teamgesprek, zo u wilt.

Het biedt fantastische voordelen wanneer communicatie centraal staat. Natuurlijk kunt u met iedereen in uw team in contact blijven via tekst, spraak of zelfs video. Je kunt ook activiteiten organiseren, samenwerken via scherm delen, alle apps die je gebruikt koppelen en het overzicht krijgen. Eén ding klopt; Er is veel mogelijk met de prachtige Chanty.

Chanty is ook volledig mobiel en desktop-compatibel met mobiele en web-apps. Je schakelt eenvoudig van het ene apparaat naar het andere en vice versa en mist nooit meer een bericht.

Sommige extra's zijn onder meer een donker thema, emoji's en GIF's, vermeldingen en compatibiliteit met berichten van derden. Voor het laatste kunt u berichtgeschiedenissen importeren uit tools zoals Slack, HipChat, Stride en Flock. Het gratis abonnement ondersteunt maximaal tien teamleden en integraties, en 3 GB aan bestandsopslag per team.

"Samenkomen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang en samenwerken is succes." -Henry Ford.

Ga naar beneden

Tas

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (6)

Het web is geen statische bron, dingen zijn dynamisch en veranderen voortdurend, en websitelinks zijn alles. Ook uw bedrijfswebsite is een link op zich. Maar wanneer u beknopt onderzoek doet naar onderwerpen die belangrijk voor u zijn, kunt u gemakkelijk verdwalen in de zee van content-overload en nooit alle belangrijke verhalen in één dashboard verzamelen en beheren. Pocket is uw digitale bibliotheek met de interessantste, nuttigste en inzichtelijkste verhalen die u op internet kunt vinden.

Zo'n bibliotheek kan u helpen uw digitale aanwezigheid te organiseren en beter te begrijpen, en u de tools geven om de invloedrijke mensen in uw niche bij te houden. Chrome-gebruikers kunnen een eenvoudige extensie installeren die een zakknop aan uw werkbalk toevoegt wanneer u een site vindt die u bevalt. Klik gewoon op de knop en het wordt opgeslagen in uw bibliotheek. Als je wilt, kun je aangepaste trefwoorden en beschrijvingen toevoegen, zodat je je later precies herinnert waarom je de link in de eerste plaats hebt opgeslagen. Pocket is ook zo vriendelijk om u dagelijks een e-mail te sturen met topverhalen waarop door gebruikers is gestemd, wat u een voorsprong kan geven bij het besparen van tijd doordat u niet zelf naar topverhalen hoeft te zoeken.

Ga naar beneden

OneDesk

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (7)

OneDesk is een praktische en gebruiksvriendelijke productiviteitstool die uw bedrijf of organisatie beheersbaar maakt. Voordat we verder gaan, moet u weten dat OneDesk een volledige gratis proefperiode van 14 dagen biedt, zodat u de kracht van deze fantastische tool beter kunt begrijpen. Tip: geen creditcard nodig. Zodra u OneDesk een kans geeft, is de rest geschiedenis.

Dit is nog maar het begin.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, OneDesk is een handige app waarmee u vanaf één plek geweldige klantenondersteuning kunt bieden, uw projecten kunt beheren en andere services kunt organiseren. In plaats van van account naar account te springen om dingen voor elkaar te krijgen, kiest OneDesk - vandaar de naam - voor een handigere aanpak.

Wat de functies betreft, kunt u verwachten dat OneDesk er veel heeft. Van een toegewijde en handige helpdesk en ticketsysteem tot effectief projectmanagement, alles maakt deel uit van het OneDesk-pakket. Chat, exclusief klantengedeelte, SLA-beleid, rapportages, urenregistratie en individuele opdrachten zijn enkele van de kenmerken en functies die OneDesk ontgrendelt.

Last but not least sluit OneDesk ook naadloos aan op Zapier, waardoor de functionaliteit wordt uitgebreid. Sommige integraties omvatten onder andere Twitter, Google, Jira en verschillende agenda- en kantoor-apps. Als u uw project naar een hoger niveau wilt tillen, gebruik dan OneDesk en maak het verschil.

Ga naar beneden

Asana's

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (8)

Op afstand werken is supergemakkelijk met Asana. Deze productiviteitstool biedt veel functies waarmee u overal projecten en taken kunt organiseren en beheren. Maak een plan, houd u aan het schema en mis nooit een deadline.

Omdat we ons richten op gratis tools, volstaat de starterskit van Asana. Houd er rekening mee dat deze optie alleen voor freelancers en particulieren is. Sommige functies omvatten samenwerking met maximaal vijftien teamleden, kalenderweergave, onbeperkte projecten, onbeperkte bestandsopslag met een limiet van 100 MB per bestand en meer. Zelfs als u geen vergoeding hoeft te betalen, heeft Asana nog steeds geweldige functies waarvan u kunt genieten. Ten slotte kun je wanneer je maar wilt eenvoudig upgraden naar een van de Pro-abonnementen.

Ga naar beneden

gratis kamperen

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (9)

Freedcamp is een gratis productiviteitstool waarmee u meteen aan de slag kunt. Deze uitstekende oplossing voor projectbeheer heeft geweldige functies, zelfs met de gratis kit. Het maakt niet uit wat je doet; houd het georganiseerd en voer succesvol uit met Freedcamp. De belangrijkste kenmerken van deze software zijn taken, agenda, bestandsbeheer, mijlpalen, discussies, tijdregistratie en nog veel meer. Merk op dat het gratis abonnement wordt geleverd met alle essentiële functies plus onbeperkte taken, opslag, gebruikers en projecten. Breng uw productiviteit naar een geheel nieuw niveau, bespaar tijd en vermijd gedoe met Freedcamp.

Ga naar beneden

Google Drive

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (10)

Dankzij Google Drive is het nog nooit zo eenvoudig geweest om inhoud met uw hele team te delen. Documenten, spreadsheets, presentaties, alles werkt met Google Drive, met alle inhoud beschikbaar in de cloud. Met native apps kunt u er ook altijd zijn, wat uw huidige situatie ook is. Google Drive is beschikbaar voor individuen en teams en wordt zelfs geleverd met een bedrijfsoplossing om afstandsbediening naar een hoger niveau te tillen.

Als je al een Gmail-account hebt, kun je Google Drive meteen gaan gebruiken. Het is eenvoudig en spreekt voor zich, zodat iedereen het meeste uit het moment haalt. Als u van Microsoft Office houdt, zult u ook dol zijn op Google Drive, gegarandeerd - en u hoeft geen vergoeding te betalen om aan de slag te gaan.

Ga naar beneden

schokdemper

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (11)

Breng uw aanwezigheid op sociale media naar een heel ander niveau met Buffer. Vertel het verhaal van je merk en daag je trouwe fanbase uit tot het uiterste. Er zijn drie verschillende premium abonnementen beschikbaar, maar na de gratis proefperiode van 14 dagen kun je downgraden naar de gratis oplossing. De laatste ondersteunt drie sociale accounts, tien geplande berichten en één gebruiker. Buffer wordt ook geleverd met veel ondersteuning; Ze organiseren zelfs live webinars waar je al je vragen kunt stellen. In plaats van al het werk handmatig te doen, kunt u Buffer tijd en energie laten besparen bij het verspreiden van inhoud.

Ga naar beneden

ref.

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (12)

Voelt u zich gefrustreerd wanneer u afzonderlijke zakelijke platforms en websites die u voor uw bedrijf gebruikt, afzonderlijk moet bezoeken? Het kan vervelend zijn om door tientallen dagelijkse zakelijke platforms te zoeken die u voor uw werk gebruikt. Dit probleem is opgelost met de komst van digitale bedrijfsplatforms. Deze specifieke platforms kunnen uw favoriete zakelijke tools op één plek organiseren en u zelfs een nieuwe interface geven om uw bedrijfsprestaties te analyseren en bij te houden.

Cyfe is een expert op dit gebied. Het bedrijfsbeheerplatform is gekoppeld aan enkele van de bekendste zakelijke software op de markt, zoals Google, MailChimp, PayPal, Basecamp, Facebook, Compete, Klout, Stripe, Shopify en talloze andere services - krijg een duidelijk, realtime overzicht van hoe u zaken doet met Cyfe!

Business Intelligence is een groeiende branche waar bedrijfseigenaren en ondernemers het proces van data-analyse en het bijhouden van prestaties beter kunnen stroomlijnen, dus overweeg uw opties en probeer Cyfe misschien eens - u zult merken dat u nooit meer terug wilt naar de traditionele manier van beheren het zijn uw gegevens. Bewaken van de bedrijfsontwikkeling.

Ga naar beneden

ProofHub

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (13)

Als u de productiviteit van uw bureau, uw bedrijf en uw team wilt verhogen, bent u bij ons aan het juiste adres. ProofHub is een fantastische productiviteitstool die je zo georganiseerd mogelijk houdt. En met organisatie komt een boost voor de algehele prestaties van uw bedrijf. Met ProofHub creëer je een ruimte waar al je teamleden en klanten kunnen communiceren en houd je de communicatie op het hoogste niveau. Dit betekent natuurlijk ook een betere controle over projecten, wat de levertijden aanzienlijk verkort. ProofHub is vooral handig wanneer u uw project op afstand uitvoert.

Hoewel de functies van de praktische en super waardevolle ProofHub zeer talrijk zijn, laten we het samenvatten. Eindelijk kunt u ProofHub gratis uitproberen en zien hoe krachtig het is. Met ProofHub kun je aangepaste rollen instellen, een aangepaste inlogpagina maken en zelfs tijdregistratie instellen als je het over vacatures hebt. Er is ook een chatfunctie, notities, projectinzichten, agenda en in-app-meldingen om er maar een paar te noemen. Onthoud dat ProofHub meertalig is en beschikbaar in vele talen zoals Engels, Frans, Duits, Spaans en meer. ProofHub is een geweldige tool om complete software voor teams en bedrijven te vinden.

Ga naar beneden

CoSchedule

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (14)

Iedereen is betrokken bij het maken van content, van journalisten tot bloggers tot redacteuren. Het is een onvermijdelijk onderdeel van digitale marketing en kleine bedrijven beginnen het proces van het regelmatig schrijven van inhoud te omarmen om lezers en nieuwe klanten aan te trekken. Zo zijn de dingen. In het verleden was het voldoende om uw WordPress-dashboard te starten en nieuwe inhoud te typen. Maar tegenwoordig, nu de vraag naar inhoud toeneemt en bedrijven meer copywriters inhuren, is het belangrijk om de techniek van het gebruik van een inhoudskalender toe te passen, zodat er geen enkele dag wordt gemist en er dus voor wordt gezorgd dat de inhoud vrijelijk en op tijd stroomt.

CoSchedule heeft een professioneel platform gebouwd om al uw inhoudgerelateerde taken in optimale gezondheid en prestaties te houden. Naast het mogelijk maken van algemene contentbewerking, is CoSchedule een uitstekend platform voor contentmarketing, sociale marketing, algemeen marketingprojectbeheer en blogbeheer. Het integreert de tools om u de vervelende taak van het bijhouden van geschreven notities op uw computer te laten vergeten. In plaats daarvan wordt alles prachtig online opgeslagen in uw digitale onderneming.

CoSchedule begrijpt dat één platform niet genoeg is om alles netjes en georganiseerd te houden, dus we bieden u graag tools om te integreren met platforms zoals WordPress, Evernote, Google Chrome en sociale netwerken om uw bewerkings- en publicatieproces voor inhoud echt te stroomlijnen om te vereenvoudigen .

Ga naar beneden

HazeOver

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (15)

Mac-gebruikers behoren tot de drukste. Velen zouden beweren dat dit te wijten is aan de hoge initiële prijs van een nieuwe Mac-computer, maar misschien is de reden veel eenvoudiger: een Mac-computer biedt een superintuïtieve gebruikersinterface die zakendoen gemakkelijk maakt! HazeOver is een productiviteitstool die speciaal is ontworpen voor Mac-gebruikers. Het is een "dimmer"-tool die alle achtergrondvensters die u niet gebruikt, dimt en u laat focussen op de momenteel geopende.

HazeOver markeert automatisch een actief venster of toepassing wanneer u van venster wisselt. Hierdoor werk je met tools als Keynote en Pages zonder het gevoel te hebben dat je van venster moet wisselen omdat je een pauze nodig hebt. Laat je niet overstemmen door de talloze openstaande ramen. Verbergen, handelen, zoeken naar het goede, meer verbergen, meer handelen. Kalmeer, adem in, adem uit, start HazeOver en concentreer je op wat je aan het doen was. Minder belangrijke zaken verdwijnen naadloos naar de achtergrond, waardoor uw productiviteit toeneemt.

Ga naar beneden

De Omni-groep

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (16)

Omni Group is een softwarebedrijf dat tools ontwikkelt voor Apple producten: Mac, iPad tablet en iPhone smartphone. De vlaggenschipproductiviteitsapp heet OmniFocus, zelfstandige software die is ontworpen om gebruikers te helpen de controle te houden over werkgerelateerde taken, productiviteit en andere vormen van documentbeheer. U kunt dynamische takenlijsten maken en lagen met aangepaste taken toevoegen. Deze niveaus kunnen taken zijn die je al hebt voltooid of waaraan je nog moet werken.

Op die manier kun je jezelf aanmoedigen om je aan individuele taken te houden, wetende dat je al vooruitgang boekt. Het ontwerp is prachtig en je zult versteld staan ​​van wat de Mac voor zijn gebruikers kan doen.

Ga naar beneden

IFTTT

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (17)

Als u een bedrijf runt, telt elke minuut van uw tijd, en hoe meer tijd u verspilt, hoe minder productief u op de lange termijn zult zijn. IFTTT is een receptensite die is ontworpen om alles wat u online doet te beheren en te automatiseren. Het integreert met honderden populaire webservices om geautomatiseerde taken samen te voegen en uit te voeren op basis van uw behoeften. Gmail-gebruikers kunnen IFTTT gebruiken om automatische antwoorden te verzenden. Degenen die sociale media beheren, kunnen een selectie recepten configureren om inhoud naar andere sociale netwerken te sturen en slechts op één website te publiceren.

Andere coole productiviteitsrecepten zijn onder meer een gestroomlijnde manier om vergaderingen te plannen, gepersonaliseerde herinneringen voor taken die moeten worden uitgevoerd, de mogelijkheid om belangrijke e-mails die in uw inbox terechtkomen te categoriseren, u kunt IFTTT gebruiken om uw bestanden over meerdere services in de cloud te delen om ze te synchroniseren en te maken toegankelijk voor iedereen, u kunt zelfs bijhouden hoeveel tijd u aan verschillende taken besteedt... om uw vermogen om productief te blijven te testen.

Ga naar beneden

MailChimpNaam

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (18)

Met zulke belangrijke veranderingen in de manier waarop digitale advertenties werken, bedankt AdBlock! Ze zeggen digitale marketeers, het geld staat altijd op de lijst; het is niet ver van de waarheid. Er is een echte stimulans om alle verkoop- en promotiecampagnes naar een e-maillijst te verplaatsen. Uw e-maillijst wordt als uw contacten op uw telefoon; ze zijn er altijd. Je kunt ze altijd "vangen" met je favoriete berichten; Deze berichten gaan meestal over het verkopen van iets aan zakenmensen.

Overweeg een lijst van 10.000 e-mailadressen te beheren zonder de hulp van software van derden zoals MailChimp; het zou gewoon onmogelijk zijn! Om deze reden kunnen we MailChimp niet genoeg aanbevelen als een top e-mailmarketingplatform. Daar zijn veel redenen voor, maar misschien is het feit dat MailChimp een gratis abonnement biedt voor maximaal 2.000 e-mailadressen het beste verkoopargument. Je hebt nog steeds toegang tot al die geweldige tools en sjablonen waarmee je e-mails er geweldig uitzien, en updaten is net zo eenvoudig als een klik op de knop.

De krachtige automatiseringsfuncties zijn geschikt voor bedrijven die producten rechtstreeks via e-mail verkopen en promoten. Enkele van onze favorieten zijn het volgen van verlaten winkelwagentjes, de mogelijkheid om productverkopen bij te houden en gepersonaliseerde e-mailcampagnes te sturen naar topklanten. gebied dat het kan bestrijken.

Ga naar beneden

BeterTeam

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (19)

Het samenstellen van het juiste team voor uw bedrijf is een essentieel onderdeel van succes. Zonder de juiste mensen om al het harde werk te doen, heb je weinig kans om succesvol te zijn als eenzame wolf. Zelfs eenmanszaken zouden moeten overwegen om te upgraden naar kantoren naarmate hun bedrijf groeit en uitbreidt. Betterteam is een professioneel platform voor het zoeken naar vacatures dat uw vacatures op meer dan honderd van de meest populaire vacaturesites kan plaatsen. Je kunt je volgende beste kandidaat binnen 48 uur vinden via hun geweldige platform.

Betterteam stelt werkgevers in staat om een ​​hoogwaardig bedrijfsprofiel te creëren dat anderen kan helpen begrijpen wat hun bedrijf doet en naar wat voor soort creatief talent ze op zoek zijn. Het is tijd om het vacatureformulier te starten en je voor te bereiden om enkele van de beste talenten ter wereld aan te trekken. Denk aan de tijd die het je zou kosten om al die vacaturepagina's een voor een door te nemen, het is krankzinnig, en Betterteam vond het perfecte proces om dat proces te stroomlijnen in een eenvoudige workflow. Prijzen zijn minder dan $ 500, maar u kunt geen prijs instellen om de ideale kandidaat voor uw openstaande posities te vinden.

Ga naar beneden

bijenkorf

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (20)

Facturering mag nooit ingewikkeld zijn, laat uw boekhouder de cijfers beheren en geniet van gemakkelijke facturering aan uw klanten.

Hiveage-onderzoeken hebben aangetoond dat kleine bedrijven tot 100 uur werk kunnen besparen door alleen hun intelligente factureringsplatform te gebruiken. Het digitale tijdperk heeft ondernemers tools gegeven om de extra stress weg te nemen van dingen snel gedaan krijgen! Financiële rapporten geven u een duidelijk beeld van hoe uw bedrijf ervoor staat en u kunt deze gegevens altijd gebruiken om te leren en u aan te passen aan nieuwe manieren van zakendoen.

Ga naar beneden

reddingstijd

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (21)

RescueTime bespaart je slechte gewoonte om te veel tijd te besteden aan het browsen op Facebook en Reddit! De kernfunctionaliteit van RescueTime stelt gebruikers in staat om hun gemiddelde gebruik per app bij te houden en moedigt gebruikers aan om te sparen wanneer dat nodig is om meer gedaan te krijgen in minder tijd. We houden van de meldingsfunctie die je dagelijks herinnert aan hoeveel tijd je aan een taak hebt besteed. Wanneer de limiet is bereikt, geeft RescueTime-software u een duwtje om u te laten weten dat het tijd is om een ​​pauze te nemen of de rest tot morgen te laten.

Het intelligente algoritme van RescueTime kan ook helpen bij het blokkeren van tijdverspillende websites waar u veel tijd aan besteedt. Houd uw activiteit bij en verwijder de websites die u van alle productiviteit beroven en alleen uitstelgedrag aanmoedigen. De algehele workflow zal drastisch verbeteren. Het is een zeer goed geteste tijdmanagement-app en de recensies kunnen niet beter. Er is iemand nodig die productiviteit begrijpt om een ​​app van deze schaal te bouwen en die weet dat het RescueTime-team tot de beste in de branche behoort.

Ga naar beneden

Toptal

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (22)

Er is tegenwoordig veel vraag naar ontwikkelaars en ontwerpers en de grote technologiebedrijven proberen het beste talent uit de markt te halen voordat het te laat is. Toptal is 's werelds toonaangevende werkgelegenheidsplatform, de thuisbasis van enkele van' s werelds beste technische talenten. Je kunt haar inhuren voor freelance projecten of haar zelfs vinden om te solliciteren naar je vaste baan, want haar aanbod is onweerstaanbaar. Professioneel ontwerpen en ontwikkelen is duur, maar ondernemers moeten talent aannemen dat ze kunnen vertrouwen.

Bij Toptal was dit nooit een probleem, omdat de verantwoordelijkheid bij de freelancer ligt. Hij zet zijn reputatie op het spel om te doen wat het beste is voor zijn persoonlijke behoeften en als er iets misgaat, schiet het Toptal-team te hulp. Nogmaals, slechts een waarschuwing, maar de moeite waard om te onthouden. U kunt Toptal's talentengids doorzoeken en precies bepalen welk type persoon het beste past bij uw huidige zakelijke behoeften. Je krijgt waar je voor betaalt en het betalen van uitzonderlijk talent leidt tot uitzonderlijke resultaten voor het bedrijf.

Ga naar beneden

Bijna

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (23)

Scoro is een werkbeheerplatform dat geschikt is voor bureaus en freelancebedrijven die een platform nodig hebben dat taken kan uitvoeren met betrekking tot het beheer van agenda's, contacten, projecten, budgetten, uitgaven, facturen en voor degenen die gedetailleerde rapporten willen over de prestaties van het bedrijf. Het kan maandelijks inkomen bijhouden en informatie geven over betalingsachterstanden. Het biedt ook een uitgebreide manier om evenementen, suggesties en taken te beheren die u moet doen.

Medewerkers kunnen samenwerken om hun workflow 10x toegankelijker te maken terwijl ze gewoon door kunnen gaan met zakendoen. Uw bedrijf hoeft traditionele zakelijke tools niet op te geven, want Scoro biedt een manier om te integreren met uw favoriete zakelijke applicaties: MailChimp, Dropbox, Xero en meer.

Ga naar beneden

SEMrush

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (24)

SEMRush is een digitaal softwarebedrijf dat concurrerende website-analyses voor zijn klanten kan bieden. Wilt u weten waar mensen naar zoeken als ze een van de websites van uw concurrent bezoeken? Zodra u toegang heeft tot deze gegevens, kunt u de grote wapens tevoorschijn halen. Daarna kunt u een deel van de bestaande inhoud hergebruiken om deze te verrijken met verdere inzichten en informatie. IT is een bewezen theorie om de concurrentie te verslaan. Het toegankelijke platform van SEMrush biedt zoveel waardevol inzicht in uw sites, inclusief die van uw concurrenten, dat u nooit meer achterom wilt kijken.

Dit is een van de diensten die we maandelijks gebruiken om te begrijpen welke inhoud trending is in de branche en om verborgen backlink-mogelijkheden te verkennen die ons bedrijf kunnen helpen groeien. De productiviteit met deze tool is echter ongeëvenaard en u zult nergens een betere oplossing vinden voor deze prijs.

Ga naar beneden

Kajak

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (25)

Klantenbeheer is een grote niche op zich. Het is een geavanceerd interessegebied dat alles omvat wat met klanttevredenheid te maken heeft. De reden is wat alle ondernemers weten: als de klanten tevreden zijn, is het bedrijf succesvol. Een van de belangrijkste manieren om klanten tevreden te houden, is luisteren naar hun behoeften en zorgen. Er zijn betere manieren om dat te doen dan door een solide helpdeskbeheerplatform te koppelen aan uw digitale bedrijf.

Kayako bestaat al meer dan tien jaar. Ten slotte betreedt het nu het moderne tijdperk van helpdesk- en ondersteuningsbeheer. Hun software omvat alle algemene eigenaardigheden die u nodig heeft. Het helpt ook bij het runnen van een webhelpdeskplatform. Het zal gemakkelijk zijn om met uw klanten te communiceren. Tegelijkertijd maak je rapporten en begrijp je wat werkt en wat niet. Kayako kan veel leren van de constante vragen van klanten. Dit kan je resultaten op de lange termijn alleen maar verbeteren.

Ga naar beneden

inzichtelijk

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (26)

Insightly is een moderne tool die eigenaren van kleine bedrijven helpt bij het beheren van taken zoals het genereren van leads en contactbeheer. Het helpt ook bij partnerschapsrelaties en vraag- en aanbodtaken. De beknopte tools van Insightly helpen u alles te begrijpen wat u moet weten over een specifieke klant of contactpersoon. Het voert eenvoudige achtergrondcontroles uit om de geschiedenis die u met elke klant hebt gedeeld, te verfijnen. Al het andere wordt ongelooflijk eenvoudig zodra u deze informatie in handen krijgt.

Insightly biedt klanten een dashboard om potentiële verkoopleads te beheren. Hier leest u hoe u uw verkooptrechter kunt maximaliseren. Begrijp hoe anderen uw funnel interpreteren en breng verbeteringen aan die leiden tot blijvende verbeteringen in uw verkoopafdeling. Inzichtelijke gebruikers hebben lovende recensies achtergelaten over het ondersteuningssysteem. Hij staat altijd klaar om iedereen te helpen het maximale uit hun sales en accountmanagement te halen.

Ga naar beneden

Streep

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (27)

Als Insightly voor nu te veel keuze lijkt, bekijk dan Streak. Google Chrome, maar ook beschikbaar op andere devices. Meer dan 500.000 gebruikers gebruiken deze extensie voor al hun klantrelatiebeheer rechtstreeks vanuit Gmail. U kunt aangepaste verkooppijplijnen maken die vergelijkbaar zijn met een onboardingproces. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden om elke (klant)mail met de grootst mogelijke zorg en respect te behandelen.

Alle werkgerelateerde e-mails worden geleverd met aangepaste widgets. Zo krijg je inzicht in met wie je praat en wat je over hen weet. Het kost wat tijd om met Streak aan de slag te gaan. Je wilt niet meer terug als je de basis eenmaal onder de knie hebt. Uw team zal graag e-mail gebruiken voor alle verkoopgerelateerde taken.

Ga naar beneden

Volger

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (28)

Hoe promoot je jouw bedrijf snel en effectief bij een nieuw publiek? Als er één methode is die er door de jaren heen uitsprong, dan is het wel influencer marketing. Influencers hebben zichzelf al gevestigd als invloedrijke mensen in een bepaalde markt. Bovendien is influencer marketing geëvolueerd als een categorie. Verbinding maken met nieuwe doelgroepen is van cruciaal belang voor uw succes. Hoe meer mensen u uw product voorstelt, hoe groter de kans dat u uw bedrijf laat groeien. Influencers zijn overal en het zijn ook erg drukke mensen. Daarom moet u goed nadenken en zoeken om hun aandacht te trekken. Dit is waar Traackr om de hoek komt kijken.

Een solide platform voor influencer-beheer dat u de controle geeft over hoe u deals aangaat en sluit met spraakmakende persoonlijkheden. Invloed is iets dat je verdient, niet iets dat je koopt. Door relaties op te bouwen met mensen die uw klanten vertrouwen, krijgt u blijvende invloed. Dit is influencermarketing. Merken die Traackr gebruiken, hebben hun impact meer dan verdubbeld. Het is niet onmogelijk, het is Influencer Relationship Management (IRM).

Ga naar beneden

SpyFu

29 Beste productiviteitstools voor bedrijven en werk - Beste WordPress-thema's, plug-ins en hosting (29)

Last but not least heb je SpyFu. Het is een complete tool voor zoekwoordonderzoek die goedkoper is dan SEMRush. Het biedt zelfs gedetailleerde rapporten over de prestaties van elke site. Het toont u ook de belangrijkste zoekwoorden die verkeer genereren. Het kennen van de juiste zoekwoorden gaat niet alleen over de inhoud. Het gaat ook om het doel van de content en hoe deze verbeterd kan worden om je resultaat verder te verhogen.

Ga naar beneden

Laat ons weten of je het bericht leuk vond.

FAQs

What are your top 5 WordPress plugins? ›

40+ Best WordPress Plugins (2023)
 • Elementor – Best Page Builder Plugin.
 • WooCommerce – Best WordPress eCommerce Plugin.
 • Spectra – Best Free WordPress Page Builder.
 • Wordfence – Best WordPress Security Plugin.
 • AIOSEO – Best WordPress SEO Plugin.
 • WPForms – Best WordPress Form Builder Plugin.

What plug ins are needed for WordPress? ›

Eleven essential WordPress plugins every site should have
 • A backup & security plugin like Jetpack. ...
 • A contact form builder like WPForms. ...
 • An anti-spam plugin like Akismet. ...
 • An SEO plugin like Yoast SEO. ...
 • A lead generation plugin like OptinMonster. ...
 • A WordPress CRM like Jetpack CRM. ...
 • An eCommerce plugin like WooCommerce.
Feb 15, 2023

How to install plugin in WordPress? ›

How to Install WordPress Plugins
 1. In your WordPress dashboard, choose Plugins > Add new.
 2. Search for a plugin with the search bar in the top right corner. A number of results will appear.
 3. After finding the plugin in the results, click Install Now. ...
 4. To use the plugin, you'll need to activate it.
Jan 24, 2022

Can I install plugins on free WordPress? ›

WordPress.com users cannot install plugins unless they upgrade to the business plan which costs about $299 per year. If you are on a free, personal, or premium plan, then you cannot install third-party plugins.

What are the best backup plugins for WordPress? ›

The Best WordPress Backup Plugins (Compared)
 1. BlogVault WordPress backup plugin. If you need bulletproof WordPress backups, BlogVault is the way to go. ...
 2. UpdraftPlus. Over 80% sites are less than 1 GB in size. ...
 3. BackupBuddy. ...
 4. Jetpack Backups. ...
 5. WP Time Capsule. ...
 6. BackWPup. ...
 7. WPvivid. ...
 8. WP ALL Backup.
Feb 2, 2023

Are WordPress plugins worth it? ›

No, there is no need to only use paid WordPress plugins on your website. You should only buy premium plugins when you actually need them. There are a lot of great free plugins that have no premium alternative or are much better than their paid alternatives. 2.

Do WordPress plugins cost? ›

WordPress plugins are small bits of code that you can add to your website. Some plugins (also called extensions) are free, but premium options run anywhere from $47 to $200. And charges can be one-time or recurring. You can search through all 53,123 of them on WordPress.org.

Are all plugins on WordPress free? ›

Not all of the plugins are free.

Some of the most powerful plugins are actually for-pay. More and more, WordPress plugins are offering a minimal and light version of their full and for-pay plugins. But still it is better than nothing, but often frustrating. So don't expect all plugins to be free.

What is the difference between WordPress Com and WordPress org? ›

WordPress.com is a service that helps you build a website using the WordPress software that comes pre-installed on managed hosting. This lets you focus on your site without the hassle of maintenance. WordPress.org, on the other hand, is the website where you can download the software itself.

How do I create a WordPress plugin step by step? ›

How to Create a WordPress Plugin (In 6 Steps)
 1. Step 1: Do Some Research and Planning. There are thousands of tools in the WordPress Plugin Directory. ...
 2. Step 2: Set Up a Testing Environment. ...
 3. Step 3: Create the Plugin File. ...
 4. Step 4: Add Code to Your Plugin. ...
 5. Step 5: Test Your Plugin. ...
 6. Step 6: Distribute Your Plugin.
Jun 30, 2022

How do I manually install WooCommerce plugins in WordPress? ›

1. Manual installation
 1. Log in to the WordPress Dashboard.
 2. Click on Plugins and Add New.
 3. Type WooCommerce into the search field and click Search Plugins.
 4. Select WooCommerce.
 5. Click Install Now.
 6. Then click Enable to Install WooCommerce.
 7. Confirm the installation by clicking Yes.

How to install a plugin in WordPress without a business plan? ›

How to install a WordPress plugin that's free 🔌
 1. Go to “Plugins” in your WordPress dashboard. Start by going to your admin panel – http://your-domain.com/wp-admin/ and click on “Plugins” in the sidebar menu:
 2. Click on “Add New” ...
 3. Find your plugin via search. ...
 4. Install your plugin. ...
 5. Activate the plugin.
Mar 19, 2023

Can I add my own domain to WordPress for free? ›

Configuring a custom domain on WordPress.com

First, visit the WordPress.com domain page, select the site that you want to name, and click the Add Domain button. If you have a free account, you'll be asked to upgrade to one of the paid plans. Next, enter the domain name that you want, and make it your Primary Domain.

What is the most popular form in WordPress? ›

WPForms is the most popular WordPress form plugin, boasting over 5 million active installs and a 5-star rating in the WordPress plugin repository.

What is the most popular eCommerce plugin for WordPress? ›

8 Best eCommerce WordPress Plugins to Create Your Online Store in 2023
 • WooCommerce.
 • Easy Digital Downloads.
 • BigCommerce for WordPress.
 • Ecwid eCommerce Shopping Cart.
 • MemberPress.
 • Shopping Cart and eCommerce Store by WP EasyCart.
 • eCommerce Product Catalog by impleCode.
 • Shopify.
Mar 30, 2023

What is the best before and after WordPress plugin? ›

BEAF is the Ultimate Before After WordPress Plugin with which you can easily create beautiful Before After Image comparison Slider or Gallery. BEAF let's you add unlimited numbers of Before After Slider & Gallery in WordPress. You heard it right, unlimited for FREE.

Which plugin is best for clearing cache in WordPress? ›

Best WordPress Cache Plugins
 • WP-Optimize.
 • W3 Total Cache.
 • WP Super Cache.
 • Hummingbird.
 • WP Rocket.
 • Cache Enabler.
 • Comet Cache.
 • Borlabs Cache.
Feb 24, 2022

What is the best multi vendor plugin for WordPress? ›

Here are the multi-vendor plugins for WordPress websites we'll be looking at:
 • Dokan Multivendor Marketplace.
 • MultiVendorX (ex WC-Marketplace)
 • WC Vendors.
 • WC Lovers (ex WCFM Marketplace)
 • WooCommerce Product Vendors.
 • Webkul WooCommerce Multi Vendor.
 • YITH WooCommerce Multi Vendor.
 • Frontend Submissions for Easy Digital Downloads.
Mar 7, 2023

What are the disadvantages of using WordPress? ›

The Disadvantages of Wordpress
 • You Need Lots of Plugins For Additional Features. ...
 • Frequent Theme and Plugin Updates. ...
 • Slow Page Speed. ...
 • Poor SEO Ranking. ...
 • Website Vulnerability. ...
 • Website Can Go Down Without Notice. ...
 • In Closing.
Sep 25, 2018

How much money can a WordPress plugin make? ›

How much money can you make offering customization of your plugin? You can charge anywhere from $20 – $200/hour, which can leave you a pretty solid income if you're getting regular customization requests.

Is it bad to have too many plugins in WordPress? ›

Installing too many plugins heightens the risk of security vulnerabilities. These may lead to data breaches, cyberattacks, or malware infections. If you are unlucky and end up installing a poorly-coded or outdated plugin on your website, it can threaten the integrity of an entire site along with its good plugins.

Why Wix is better than WordPress? ›

In terms of user experience, Wix is generally considered to be more user-friendly and intuitive, while WordPress may require a steeper learning curve but offers more advanced customization options for those willing to invest the time and effort.

How much does a WordPress website cost in the US? ›

Depending on your needs, your cost to start a WordPress website can range from $100 to $500 to $3000, to even as high as $30,000 or more. It's important to know what type of website you are building, and what you'll need for it because that will directly affect your cost.

How much does WordPress cost per month? ›

WordPress.org is free, though users will have to pony up some money for a hosting service. WordPress.com has a free plan, but it is very limited. Its paid plans range from $4 per month to $59 per month.

How many WordPress plugins is too much? ›

Too many plugins can lead to security breaches on your site, site crashes, bad performance, slow loading speeds, and more. A good rule of thumb is to never exceed 20 plugins. If your site is hosted on shared or budget cloud hosting, try not to use more than 5 plugins.

Is it easy to learn WordPress? ›

WordPress is fairly easy to learn, but you're bound to have questions when you first start. Fortunately, the internet is full of resources to help you master this popular CMS. The best way to learn the platform depends on your skill level, your learning preferences, and how much you're willing to pay.

Do you have to pay for WooCommerce plugin? ›

WooCommerce is a free WordPress plugin. But the truth is that you'll still have to pay extra fees to get started. The WooCommerce pricing includes domain name, hosting, SSL certificate, theme, design, and extra plugins that assist in store management.

Do you own your content on WordPress? ›

You own your website and all its data. Your site will NOT be turned off because someone decides that it is against their terms of service (as long as you are not doing something illegal). You are in full control. You can add free, paid, and custom WordPress plugins / apps to your website.

What is the difference between GoDaddy and WordPress? ›

To recap: WordPress is open-source software that you can install on your own web hosting to make a website. GoDaddy is a service provider with multiple offerings to build a website. You can purchase web hosting from it, which you could use to run the WordPress software.

What's the difference between WordPress and Bluehost? ›

When comparing Bluehost vs WordPress, the most crucial distinction to understand is that Bluehost is a web hosting provider, whereas WordPress is a fully hosted content management system (CMS). This means you can publish your content on WordPress.com without having to purchase additional services.

How do I create a custom page in WordPress without Plugins? ›

Go to WordPress Admin Panel > Pages > Add New. You can see the new custom page template listed on the right side. Create a new page and set its template to PageWithoutSidebar. Once done, Publish it.

How do I become a WordPress plugin developer? ›

How to become a WordPress developer in 3 steps
 1. Familiarize yourself with WordPress. You can start using WordPress before you've mastered front-end and back-end development. ...
 2. Gain the essential skills. WordPress is popular, in part, because it requires users minimal technical proficiency. ...
 3. Enhance your resume.
Aug 3, 2022

How do I create a database in WordPress plugin? ›

How To Create a WordPress Database
 1. Log in to your cPanel.
 2. Click the MySQL Database Wizard icon under the Databases section.
 3. Enter the database name in the Create Database Users area, and click Next Step.
 4. In Create Database Users, enter the database user name and password.
Sep 28, 2022

Is Shopify better than WooCommerce? ›

Both WooCommerce and Shopify are great options for running a dropshipping business. However, WooCommerce has a slight edge due to its ease of use and a vast number of extensions, making it highly customizable. While Shopify also offers some customization options, they may be more limited.

How do I add brands in WooCommerce without Plugins? ›

Setup and configuration
 1. Go to: WooCommerce > Products > Brands. The interface looks and works similar to adding categories and tags — the form on the left lets you add a brand, which are then displayed on the right.
 2. Enter a Name and Description. Image is optional. ...
 3. Select Add New Brand to save.

How do I add products to WordPress without WooCommerce? ›

How to Sell on WordPress Without WooCommerce
 1. Install WPForms.
 2. Install Payment Addons.
 3. Create an eCommerce Form.
 4. Enable Payments For the Form.
Feb 27, 2023

What can I use instead of WordPress for free? ›

The Best WordPress Alternatives in 2023
 1. Hostinger Website Builder. Type: website builder. ...
 2. Wix. Type: website builder. ...
 3. Joomla. Type: CMS. ...
 4. Squarespace. Type: website builder. ...
 5. Weebly. Type: website builder. ...
 6. Shopify. Type: website builder. ...
 7. Drupal. Type: CMS. ...
 8. Blogger. Type: CMS.
Mar 22, 2023

What is the easiest form plugin for WordPress? ›

WPForms is the most beginner-friendly WordPress contact form plugin. We use it on WPBeginner and all of our other websites. WPForms is built by the same team as WPBeginner with a single goal: Make a WordPress forms plugin that's both easy and powerful.

Where can I practice WordPress for free? ›

WordPress.com is a great way to practice using WordPress for free. They allow users to have a free account with a domain. Although the features in the free version are limited, it is a great place to start practising.

Can you run a business from WordPress? ›

Using WordPress for small business websites is a great way to leverage quality and convenience when creating your online presence. Consider the advantages and how to do it. Having an online presence for your company is essential to operate in any field nowadays.

Can I install a theme on WordPress without being on paid plan? ›

You do not need to upgrade a site to the Premium or Business plan in order to purchase a single Premium theme.

How much does a domain name cost per year with WordPress? ›

$12 Annual

Does it cost money to connect a domain to WordPress? ›

The domain connection feature (also known as “mapping”) is free with any paid WordPress.com plan.

Can I sell my WordPress domain name? ›

You can make a private sale and then change the domain ownership giving it to any user of your choice within Namecheap. If you want to sell the domain to a third party (not to a Namecheap's customer), then you will have to formally transfer the domain to another registrar.

How do I find the best WordPress plugins? ›

How to Choose a WordPress Plugin in 5 Easy Steps
 1. Step 1: Find out when the plugin was last updated. Easily see when any plugin was last updated. ...
 2. Step 2: Check the number of active installations. ...
 3. Step 3: Understand the plugin rating system. ...
 4. Step 4: Is the support forum active? ...
 5. Step 5: Ask a WordPress expert. ...
 6. 4 Comments.

What are examples of plugins? ›

Examples include the Adobe Flash Player, a Java virtual machine (for Java applets), QuickTime, Microsoft Silverlight and the Unity Web Player. (Browser extensions, which are a separate type of installable module, are still widely in use.)

What are 3rd party plugins in WordPress? ›

“Third-party” means the plugin or the theme is not developed by us at WordPress.com. This guide will help you learn how to get help with these plugins and themes.

Are all WordPress plugins free? ›

Not all of the plugins are free.

Some of the most powerful plugins are actually for-pay. More and more, WordPress plugins are offering a minimal and light version of their full and for-pay plugins. But still it is better than nothing, but often frustrating. So don't expect all plugins to be free.

What is the difference between a library and a plugin? ›

A plugin extends the capabilities of a larger application. That sounds exactly like what your address book is doing. A library is a collection of subroutines or classes used to develop software.

What is the difference between plugins and addons? ›

Difference between add ons and plugins Plug-in is a complete program and add-on is not a program. For example Flash is a plug-in made by adobe is required to play a video in flash player. Also Java is a plug-in made by Sun Microsystem which is used to run programs based on Java.

Do you need to have a blog in order to use WordPress for a site? ›

WordPress is very well known for its ability to craft highly engaging blogging websites. However, thanks to the thousands of plugins and themes, It can be sculpted into any type. This is why many will use WordPress for a website even without blogging content.

How many is too many WordPress plugins? ›

The short answer to the question “how many plugins are too many?” is that there is no hard-and-fast rule. Plugins are a must for most WordPress websites, but you should only use as many of them as you need.

Do I need WordPress business for plugins? ›

Plugin installation is only available on the Business and eCommerce plans. However, all WordPress.com sites have many features available in plugins already built in.

What is the number one page builder for WordPress? ›

SeedProd, Thrive Architect, and Beaver Builder are clearly the top 3 choices. Divi and Elementor Pro are other great alternatives that offer a complete drag-and-drop WordPress page builder.

What is the best free page builder for WordPress? ›

Elementor Page Builder. Elementor is one of the most popular free WordPress page builders. Here is why it may become the indisputable best. With more than 100 pre-built templates, you can easily create WordPress pages.

Which plugin in WordPress increase website speed? ›

WP Super Minify

WP Super Minify helps to speed up page loading by combining, minifying, and caching the HTML, inline CSS, and JavaScript files. Installing this plugin is very simple. Just download the plugin, upload it in the directory file, and activate it through WordPress's 'Plugins menu.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 05/24/2023

Views: 6183

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.